Skip to content

Konstrukcije

Čelične konstrukcije

Inženjering i projektiranje dovode sve dizajnerske i inženjerske zahtjeve od ideje do realizacije, uključujući analize i simulacije, zatim tehnologije zavarivanja čeličnih i drugih materijala, kompletna interijerska rješenja.

Čelik je moderan, pouzdan i ekološki materijal pogodan za gradnju. Daje veliku slobodu arhitektima i projektantima kako bi se što više približili Vašim potrebama i željama. Odlikuje ga elegancija, jednostavnost i izdržljivost. Pogodan je za sve vrste nadogradnji i kombinacija materijala.

U našem proizvodno/montažnom programu nezaobilazno mjesto zauzimaju i čelične konstrukcije te sve vrste potkonstrukcija, koje se konstantno izrađuju od različitih profila i za različite namjene. Izrađujemo čelične montažne hale obložene fasadnim i krovnim izolacijskim panelima, unutar kojih može biti kombinacija aluminijske i čelične bravarije. Čeličnu konstrukciju obrađujemo po zahtjevu investitora, bojanjem protupožarnim premazima, završnim lakiranjem u boju po izboru, cinčanjem i sl..

Naša ponuda obuhvata :

– izradu i montažu čeličnih konstrukcija

– Čelične konstrukcije za hale

– Nadstrešnice

– Pergole

– čelične podkonstrukcije i konstrukcije za krovove i fasade

– ralićite vrste čeličnih ograda, penjalica i stepeništa

Stečenim iskustvom na području proizvodnje i montaže čeličnih konstrukcija, DIV d.o.o. u svojoj ponudi nudi široku paletu usluga vezanih uz montažu i proizvodnju čeličnih konstrukcija hala prilagođenih željama naručitelja. Montažom novih i nadogradnjom postojećih proizvodnih prostora, osiguravamo prostor statičke stabilnosti te ga oblikujemo prema specifičnim potrebama naručitelja pri čemu jamčimo montažne hale kvalitetom i izgledom na visokoj razini.